Meer over de instructeurs

Ellen Gielink

Ik ben Ellen Gielink. Instructeur in opleiding. Sinds 2016 lid van Hondenvereniging Elburg. Ik ben getrouwd met Maarten en samen hebben wij 1 dochter en 1 hond, een golden retriever Famke. Ik heb zelf altijd met veel plezier getraind en hoop nu dit enthousiasme op anderen over te kunnen brengen samen met de rest van het team.

Tel 06-30253557

Ellen KeijzerEllen Keijzer

Er is mij gevraagd wat over mezelf te vertellen… bij deze.
Mijn naam is Ellen Keijzer. Ik ben al meer dan 22 jaar met de hondenvereniging verbonden als cursist en vrijwilliger maar nu dus ook als (bijna) instructeur. Sinds een paar weken hebben we weer een puppy, Essie, ik loop nu dus ook zelf weer de gehoorzaamheidscursus.
Er is in de loop der jaren wel wat veranderd in het aanbieden van de trainingen, dat probeer ik nu dus onder de knie te krijgen. De laatste jaren heb ik alleen behendigheid en doggyfun gedaan met onze vorige hond, Sara.
Een hele uitdaging maar juist omdat ik nu als cursist en als instructeur aan de slag ga, erg leuk om beide kanten te ervaren.

Tel 0525-681094

Jacolien WithaarJacolien Withaar

Ik ben Jacolien Withaar, moeder van 2 kleine kinderen en 1 groot kind. Heb al sinds kind honden, vanaf mijn 21ste heb ik steeds Friese stabij’s gehad met af en toe een kruising, herplaatser of asielhond erbij.
Op dit moment ben ik de trotse eigenaar van Boyd flatcoated retriever 3 jaar, Jinte herplaatser friese stabij van bijna 7 jaar en Femke friese stabij van 10 maanden.

Tel 0546-566229

Joke AlveringhJoke Alveringh

Ik ben Joke Alveringh en ik woon in Dronten. Op de foto sta ik met mijn hond Rauwf.
Ik geef al jaren met heel veel plezier les bij de Hondenvereniging Elburg. Mijn doel is natuurlijk om je samen met je hond naar het examen toe te laten werken. Maar wat ik nog belangrijker vind, is om de band tussen baas en hond te verstevigen. Dat kan door steeds meer van de hondentaal te leren kennen.
Het steeds beter kunnen ‘lezen’ van het gedrag van de hond geeft mij iedere keer weer veel plezier.

Tel 0321-380343

Johann Breukelman

Mijn naam is Johann Breukelman en al 25 jaar Instructeur bij de Hondenvereniging Elburg. Op dit moment ook in de rol van Voorzitter. Ik ben getrouwd en wij hebben samen drie kinderen, twee kleinkinderen en niet onbelangrijk twee honden, een Friese Stabij (Tjibbe) en een Duitse Herder (Kaya).
Ik daag u uit bij ons te komen trainen om uw hond te leren lezen en begrijpen. Wij leveren enthousiaste Instructeurs en faciliteiten.

Tel 0525-685989

Liesbeth VermeulenLiesbeth Vermeulen

Ik ben al ruim 20 jaar actief in de hondensport bij de HVE. Mijn passie is om cursisten zoveel als mogelijk hun hond te leren begrijpen, zodat er een goede band tussen hen kan ontstaan. Dat doe ik het liefst tijdens de puppycursus. Maar ook het geven van behendigheidslessen doe ik met veel plezier. Ik vind het heerlijk om te zien wat mijn Mechelse herder Tessa presteert in een parcours. Verder is onze schapen drijvende Working Kelpie Ozzy een genot om mee te werken.

Tel 0525-681810

Ruud van Rossum

Ruud van RossumMijn naam is Ruud van Rossum.
Met onze vorige honden verschillende cursussen doorlopen en sinds 2012 instructeur bij de HVE. Vooral leuk en positief met uw hond leren omgaan staat voor mij bovenaan. Samen met onze Border Collie, Lola, doe ik op dit moment Behendigheid bij de HVE.

Tel 0525-684016

Sandra van de BunteSandra van de Bunte

Mijn naam is Sandra van de Bunte. Ik ben instructeur bij de Hondenvereniging Elburg. Ik ben getrouwd met Marinus en in het dagelijks leven werkzaam als facilitair manager bij een bedrijf in Epe. Ik heb 1 hond, een boerboel genaamd Lizzy. Ik heb als hobby’s fietsen en wandelen. Ik zet mij in om iedereen te helpen in de training en de omgang met hun hond.

Tel 06-22796352