Informatie Cursus 2020-3

Geachte cursist,

Het goede nieuws is dat wij als vereniging op zaterdag 29 aug 2020 weer starten met de cursus Gedrag en Gehoorzaamheid en op maandag 31 aug 2020 met Behendigheid. Hier heeft iedereen naar toe geleefd. Het mindere nieuws is dat door het Covid-19, dit gepaard gaat met opgedragen regelgeving. De vereniging hanteert de volgende spelregels en vraagt uw medewerking en het respecteren van deze regels in het belang van Veiligheid voor ons allemaal.

 1. Als u zelf, of iemand binnen uw familie verkoudheidklachten, koorts heeft of andere verschijnselen dan moet u thuisblijven.
 2. Wij hanteren de afstand van anderhalve meter (1,5mtr)
 3. De Instructeur stelt u elke week de vraag of u gezond bent en maakt hiervan een notitie.
 4. Alleen de persoon die met de hond de cursus volgt is welkom, dus u bent alleen.
 5. De lestijden zijn aangepast zodat er minder drukte is op de parkeerplaats. Tevens wordt u 10 min voor aanvang van de les verwacht en u wordt verzocht na de les direct huiswaarts te keren.
 6. Het clubhuis is alleen toegankelijk voor de instructeurs en een aantal vrijwilligers. Dus ook toilet gebruik is voor u niet mogelijk.
 7. De drie ingangen naar het terrein zullen worden geopend en gesloten door zorg van de instructeurs. Het grote veld is verdeeld in Veld 1/Veld 2 en Veld 3.
 8. Er zal bij elke ingang de mogelijkheid worden geboden te desinfecteren.
 9. De inentingsboekjes worden gecontroleerd door handschoen dragende instructeurs.
 10. Het gebruik van lesmiddelen zoals pionnen enz, zullen door de instructeurs worden neergezet, schoongemaakt en opgeruimd.
 11. De betaling van het cursusgeld en eventueel lidmaatschap kan niet plaats vinden in het clubhuis en dient dus voorafgaande van de cursus te zijn overgemaakt.

Het is nogal wat, maar wij hopen dat u ondanks deze beperkingen staat te trappelen om weer te komen trainen met uw grote vriend. U kunt ervan overtuigd zijn dat wij er alles aan zullen doen om het zo comfortabel mogelijk te maken. We zullen het samen moeten doen.

                                                  Samen zijn wij sterk!

Natuurlijk volgen wij alle berichtgeving omtrent Covid-19. Mocht de situatie verslechteren met in het ergste geval wederom een Lock-Down, dan zullen wij u uiteraard informeren.

Nogmaals, hopende op uw medewerking en begrip.

Namens het Bestuur HVE

Vz, Johann Breukelman