Vorige Corona-gerelateerde berichten

Elburg, 12 april 2020

Geachte vrijwilligers en cursisten van de Hondenvereniging Elburg.

U allen zult ongetwijfeld het nieuws volgen omtrent het Corona virus en weet dus ook dat het Kabinet en het RIVM hebben besloten deze intelligente lockdown door te zetten naar eind april. Daarna is het de overtuiging van het bestuur dat er nog steeds niet in verenigings- verband getraind kan en mag worden. Daarom nemen wij het besluit cursus twee van 2020 ook te annuleren en we gaan wel kijken hoe het er voor staat eind augustus. De belofte die financieel is afgesproken met de cursisten van cursus 1 zal ook dan gelden.

Wij wilden duidelijkheid voor iedereen en houden u op de hoogte. Wij wensen jullie gezondheid toe, ook voor familie en vrienden. Ondertussen wel lekker genieten van jullie hond.

Namens het bestuur,

Johann Breukelman

Hier de integrale tekst van de brief van het bestuur aan alle deelnemers aan trainingen bij de club:

Elburg 19 maart 2020.

Geachte cursist van de Hondenvereniging Elburg.
Zoals u al wist heeft het Corona-virus ons doen besluiten alle lessen stop te zetten. Hoe nu verder: Wij weten natuurlijk niet op dit moment wanneer wij mogen en kunnen starten met de lessen. In ieder geval willen wij u de mogelijkheid bieden de gehele cursus opnieuw te volgen met dezelfde Instructeur en op hetzelfde tijdstip. Deze herhalingscursus bieden wij u aan voor 20,00 euro.
Voor diegenen die de puppy cursus volgden geldt dat u doorgaat naar de cursus Jonge Honden en ook voor u op hetzelfde tijdstip. Voor de Jonge Honden groep geldt dat u doorgaat als een Beginners A groep, uitgezonderd de twee instromers maar die krijgen persoonlijk bericht.De cursisten behendigheid ontvangen informatie omtrent korting op de vervolg lessen via hun Instructeur.
Voor alle duidelijkheid: indien het Corona-virus het toestaat, starten wij met de training op 25 april. Als er geen verbetering is wordt het pas 29 augustus.
U wordt via de email op de hoogte gebracht en bezoek tegen die tijd ook onze website.
Voor nu: lekker trainen en genieten van uw hond. Let een beetje op elkaar en blijf gezond.

Namens het Bestuur,

Johann Breukelman